Ulkona sataa, karmea ilma.. Olin silti kävelemässä ja selvittelin nuppini ajatuksia.

Nyt olen siirtynyt kokonaan "äitiyshousuihin", maha kasvaa.

"Ramses" potkii ja on varsinkin yöllä valvovaa sorttia. Itseasiassa se ei ole kamalaa, vaan tekee asiasta niin todellista ja viimeyönä ajattelin ,kuinka nopeasti aika kuluu.

Eilen olin siskon perheen luona, ja systeri innoissaan esitteli nuttuja ja kamoja joitamoli jo poikaani varten hankkinut. Että innolla pikku-kundia odottaa muutkin kuin minä.

Ostoskeskuksessa kiinnitin huomiota, kuinka paljon  Suomalaisia vanhemman oloisia muijia kulki "etnistä taustaa olevan, itseään selvästi nuoremman kundin" kanssa.

Täytyy tunnustaa, että ajattelin, että toivottavasti mahdollisemman monelle vanhalle harpullekkin käy sama vahinko kun minulle:)

Tämä raskaus on ajoittain kuin painajaisuni , toisinaan ajattelen, vaikka en niin uskovainen olekkaan - että joku tarkoitus tälläkin on.

Huomenna menen naistenklinikalle, ensin labraan sitten ultraan ja lekuriin. Aina jännittää ja mietityttää onko kaikki ok.

Miniäni naureskeli ,että kuinkahan tumma tästä  "Egyptin prinssin" jälkeläisestä tulee..

Valitettavasti en osaa vastata, mutta varmaan tummempiakin mukuloita suomi naiset poikii.

Prinssin "väri ja ulkonäkö" kyllä poikkeaa Suomalaisesta melkoisen paljon:)

Nuorempana prinssi on varmaan ollut ihan komeakin, nyt ikä alkaa tehdä tehtäväänsä:) :) , onhan hän jo 45v korkeassa iässä..

Prinssi väitti kovasti,ettei ole toukkia aikaisempaan mutta miksiköhän en usko. Ei prinssi vissiin tiedä, että kaverinsa Naser meni möläyttämään prinssin aikaisemmista asioista. Mikään super-isi ei varmaankaan ole elämässään ollut.

Egyptissä ramppaa, lienee perhe siellä.. Moskeijassa vihitty alistuva ämmä ,kera kakaralauman.. Heh... sääliksi käy, muija poloista.

Toivottavasti poika perii isänsä fyysisen koon, minäkään en niin pieni ole..

Ajatuksia ja järjenjuoksua en toivo isiltä perittäväksi. Toki tämä raskaus osoittaa,ettei minullakaan ole kovasti älyä.

Mutta voinko puolustautua kertomalla, että aikaisempaan en ole kovasti moisiin m******iin sortunut.

Ystävät ja perhe toki tietää monien monien vuosien kumppanini "Syyrialaisen" mutta se oli MIES .. Jos vertaa tähän prinssiin.

Syyrialaiseni teki kovasti duunia ja tekee sitä edelleen, ei ole sossun asiakkaana ollut Suomessa päivääkään.

Prinssi taas on elättinä frendillään Nasserilla. Täytyy sanoa, että siinä on hyvä ystävyys- koska tämä Nasser on elättänyt ja asuttanut prinssiä 8-9 kuukautta.

Syksyllä hulluuteni ilmeni myös siinä,että menin prinssin ja hänen "elättäjä frendiensä" pyynnöstä palaveriin jossa Nasser kehui tätä prinssiäni ,samalla tavalla kuin "mustalainen myy kelvotonta hevosta". Silmät pyöreänä kuuntelin ja ihmettelin..

ARVANNETTE,  MENISKINKÖ NYT MOISEEN KESKUSTELU TUOKIOON!!!

Niin monet yöt valvoin tämän egyptin mulkun takia, kiistatta olin selvästi rakastunut ja odotin ihmettä tapahtuvaksi.. Mutta eikö ole hyvä kun järki palasi..

Minun oletettiin maksavan prinssin elättämisen ja juoksevat kulut.. Maksavan mm. oleskeluluvan ja antavan myös duuni paikan..

Onneksi olin edes sen verran järkevä, että en elättäjäksi alkanut.

Joku muu Suomalainen ,oletettavasti vanhemman puoleinen ja mahdollisesti läskiperseinen , mielenhäiriössä oleva luuska voi elättää ja hyysätä.. Kovasti prinssi ainakin etsinyt on.. lienee joku epätoivoinen jo lankaan mennyt..

Joo  .. antaa vahingon (egyptin prinssin) kiertää vain. Ei sitä kovin kauan kukaan katsele, tai jos erehtyy ,  ja prinssi tsemppaa itseään niin monia vuosia ei ainakaan onni jatku.

Olinpa tässä suhteen lopettamis matkalla.. Halusin vielä kerran katsoa, millainen mies prinssi on ja ottaako asioita asiallisesti puheeksi..

Monesti ja paljon olen laivalla risteillyt mutta en samanlaista matkaa vielä kokenut:

Jo satamassa kuolaten tuijotti vieraita perseitä.. Lähelle i tullut, pelkäsi vissiin saavansa minulta kupan. Tai mietti, että ihmiset katsoo, että tuon vanhan ämmän HÄN on nussinut paksuksi..

Rahaa ei ollut, koko matkan kustansin.. Oletti että maksaisin vielä hänenkin tuliaisensa, mutta enpä korttiani viilannut..:)

Tukholmaan ei suostunut aamulla lähtemään mutta sitten päivemmällä halusi..Piruuttani kävelytin sen satamasta- kekustaan. Omat jalat oli poikki mutta taksia en maksanut ja bussillakan en halunnut mennä:)

Olihan siinä matkassa kivojakin hetkiä.. Prinssi osaa ilmeisesti matkustaa, ja pidemmillä reisuuilla olisi varmaan ollut suht ok kumppani.

Tulli nappasi tarkastukseen ja hetken aikaa jo ehdin miettiä, mitä kaverissa tullia kiinnostaa.. mutta onneksi sentään oli kaikki ok.

Viimeinen tapaaminen päättyi,kun laivalta tullessa taksilla roudasin(kotiin mennessäni) Kamppiin, josta kai bussilla meni Espooseen. Jätkä oli niin paniikissa, että meinasi hypätä vauhdissa taksista ja kesken parkeeraamisen- hyppäsi ulos, nappasi matkalaukkunsa ja lähti taivaltamaan ihan muuhun suuntaan kuinEspoon bussille päin.

Vähän siinä taksikuski ihmetteli ja minä häpesin  ja häpesin..

Silloin totesin  ja ymmärsin. ei ole kaikki kohdallaan prinssin nupissa.. Käytös ei ollut 45vuotiaan miehen normaalia käytöstä..

Hups.. onpa tullut istuttua koneella..

Nyt täytyy lähteä kusettaman koira. Koiran kanssa prinssi pärjäsi hyvin.

Muslimi joka  hoiti ja ulkoilutti ja paapoi koiria. Se on ainoita hyviä asioita joita siinä miehessä ajattelen olevan.

Mies joka voi paijata aidosti koiraa - ei voi olla läpeensä paska!?? Vai voiko?

Jatkan taas.. Kiitos Maire ja frendit.. kiva kun ,ette kysele kokoajan.. yritän täällä runoilla ja saatte huomenissa lisää luettavaa.