Kaverit pyysi kertomaan mitä elämässäni on kesän jälkeen tapahtunut ja sainpa väläyksen, alkaa lukihäiriöisenä kirjoittamaan tätä:)

 

Etupäässä ihmisten kiinnostus kohdistuu rakkauselämääni ja sen sivutuotoksena alunsa saaneeseen mahavuokralaiseen.

Eipä silti ,ymmärrän kiinnostuksen olevan suuri, olenhan jo "kypsään ikään" ehtinyt, tähän asti siveellistä ja normaali elämää aikaisemmin viettänyt ihminen.

TAUSTATIETONA kerrottakoon:Aikaisemmin naimisissa  kahdesti, aikuiset , hyvin elämässä pärjäävät lapset jotka jo omillaan ,ja omat perheet heillä..

Sitten suuressa neron leimuksessani menin tekemään "deitti palstalle" ilmoituksen ja ah sitä onnea..:)) Paljon, paljon miehiä jotka  innoissaan ehdottelivat kuka mitäkin..

Joukosta erottui muutama ja hups !!!! "Egyptin prinssi", jota silloin vielä "prinssiksi" luulin, ehdotteli tapaamista.

Ja minäpä menin katsomaan tätä ihmettä.. Eipä nyt jälkikäteen paljoa tilanne naurata mutta silloin  lienee ollut joku mielenhäiriö.

Tapasin prinssin 27.7.2011 Helsinki /rautatieasema ja ah.. mikä mies!!!!

Koska itse olen iso keijukainen jolla läskiä ja tissiä.. oli innostavaa tavata mies joka oli ISO.. (Siis pitkä ja raamikas, "sen " pituutta en siis nyt tarkoita)

Nyt järkeni selvinnyttyä en voi kun ihmetellä, mitä useamman kuukauden ko, prinssin ulkoisessa olemuksessa näin.. Suljinko silmäni alkavalta päälaen kaljulta ja harvenevilta ohimoilta?? Nyt jälkikäteen arvelen hiusten mustuuden olevan osaksi peräisin "live "merkkisestä hiusväristä..

Vaatteet oli kuin trendi-pellellä ja joka hetki herraa on pitänyt kuvata. Arvanneette, että hulluuden aikoinaki kuvia kertyi melkoinen määrä..kuviakin yrittänen lisätä jossaan vaiheessa..

Mutta asiaan JOSTA IHMISET utelee, työssä, harrastuksissa ja kaikkialla..

Kesäillassa sitten ensi tapaamisella, järkeni katosi.. jos sitä koskaan on edes ollutkaan.. Ja suuressa neroudessani harrastin suojaamatonta seksiä prinssi ehdokkaani kanssa.

Jooo.. JOOO .. JOO.. Turha tulla kertomaan, kuinka vastuutonta ja kipeetä on naida napsautella ekoilla treffeillä ja vielä Egyptiläisen prinssin kanssa.

Testattu on, tautia en saanut, mutta siemenet kyllä hyvin lähti kasvamaan.

Mainittakoon heti, että en tule olemaan yhteiskunnan varoilla tulevaa mukulaani elättävä ,lähiö yksinhuoltaja.

Minulla on suht ok palkka, ja toki äitiysrahat , mutta olenhan firmassani maksanut erinäisen summan veroja vuosikymmenten aikana..Joten luulen pystyväni elättämään toukkani ilman suurempia yhteiskunnallisia apuja.

Varmaa on se ,että prinssiltä ei toukkansa elättämiseen euroja heru..

Kautta aikojen koko mailmassa on ollut yksinhuoltaja äitejä jotka ovat muksuineen selvinneet ja onneksi minulla on ympärillä mukavat ja auttavaiset perheeni ja ystäväni.

Myös aikuiset lapseni ovat suhtautuneet hyvin,tähän "vahinkooni" ja tavallaan innoissaan odottavat pikku veljeä.

Tutkimusten mukaan ,poika se on ja kulkee nyt työnimellä "Ramses" , voi tokkiinsa - en kuitenniin sitä sille viralliseksi nimeksi anna jos se elävänä syntyy.

Mahaasukkiani on nyt tutkittu.. ultraa, istukka biopsiaa, jne..

Naistenklinikka on tullut tutuksi. Kaikki ok, toki lääkräri sanoi minun olevan ehkä kolmanneksi vanhin odottaja , tällä hetkellä, naistenklinikan tämän hetken asiakkaissa.

Palataan vielä kesälliseen hulluuteen jota valitettavsti, vielä syksylläkin jatkui..

Minulla on paljon ulkomaalaisia  ystäviä ja työksenikin olen paljon heidän kanssaan tekemisissä.

Aina olen varoitellut suomalaisia akkoja uskomasta, tummempiin prinsseihin ja pitämään järjen mukana niin ylä kuin alapäässäänkin, mutta kuinkas kävikään minulle itselleni.

En tiedä ottaisivatko lääkärit minut pakko hoitoon Aurooran hullujen huoneelle jos menisin ja kertoisin HULLUUDESTANI , Vai saisinko jonkun muun tuomion:)

Sillä tervepäinen ihminen ei jaa montaa kuukautta pesää ja siinä sivussa hyysää muutenkin kikkarapää prinssiä.

Jotka erehtyvät lukemaan tätä, ajattelevat varmasti ,etten olekkaan tervepäinen:) ja vielä kirjoitan tänne..:)

Mutta kaikesta huolimatta, rakastan mahassani kasvavaa ihmisen alkua ,se on syytön siihen millainen sen isä ja äiti on.

Prinssille olen kertonut tilanteesta ja ainuttakaan kommenttia en ole saanut..

Useampaan aikaan ei ole tavattu tai yhteyttä enään pidetty..

Kaippa sitä aikanaan pitää sille tai sen hyville ystäville ilmoittaa"etelän hetelmän"syntymisestä ja mahdollisista jatkotoimenpiteistä.

Sillä "Ramseksella" on oikeus tietää kuka ja mikä hänen isinsä on. Tutustua aikanaan isänsä kotimaahan ja kulttuuriin..

Suomalaiseksi poika kasvaa, ilman isää, mutta varmasti aikanaan miettii isäänsä ja tämän asioita.

Nyt pitää lähteä nukkumaan, jatkan taas kun aikaa ja innostusta..

Kiitos kuin luitte ja kiitos, mutta ei taritse kommentoida..